Espera coi
La Relíquia Perduda

Aparquem el RPG Maker

rpg maker vx
Hola amiguets,Com sabeu, ten&iacute;em la intenci&oacute; d&#39;anar fent publicacions peri&ograve;diques sobre com portem el projecte de Maker <em>La Rel&iacute;quia Perduda</em>. Apart de que tenim molt poc temps per a dedicar-li, acabem de descobrir un nou software per a fer jocs amb facilitat, i aquesta vegada &eacute;s en 3D i molt xaxi. Es diu <a href="https://www.game-guru.com/">Game Guru</a>, i d&#39;entrada sembla que t&eacute; potencial.Aix&iacute; que b&eacute;, aquest missatge &eacute;s tristot perqu&egrave; li tenim molt amor a la Rel&iacute;quia, per&ograve; volem provar com quedaria un projecte en 3D. Ei, que igual d&#39;aqu&iacute; a un mes diem &quot;&eacute;s una santa merda, tornem al Maker&quot;. Sobretot hem d&#39;estudiar si aix&ograve; t&eacute; capacitat per a mostrar text complexe, interessa pel tema RPG. Li donarem una bona oportunitat.A m&eacute;s, la m&uacute;sica que ja ten&iacute;em preparada, feta pel nostre <a href="http://www.abrahamespinosa.com">germanot</a> gran, quedar&agrave; molt millor en un joc m&eacute;s vist&oacute;s que en un creat amb RPG Maker (una passada de m&uacute;sica xavals).Si tot va b&eacute; i tenim una estona, crearem una nova categoria a la web sobre el joc que fem amb el Game Guru, i les desgr&agrave;cies que ens anem trobant pel cam&iacute; ^^

Game guruAixò ho han fet amb el Game Guru, flipa tulipa®

One comment
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada