Espera coi
Articles Flash

Article FLASH!! Magical Pop ‘n

Ei!! Tots bé? Espero que sí, perquè us vull anunciar que m’he inventat els “Articles FLASH“!! Aquests articles consistiran en contestar breument a les cartes/e-mails (centenars i centenars) que ens envien els seguidors de la pàgina sobre algun joc poc conegut o que només va sortir al Japó, articles curiosos relacionats amb el món dels videojocs i cosetes d’aquestes. Avui contestarem a les preguntes de l’Eustaqui, de Sant Fost de Campsentelles (Vallès Oriental), que suposo que s’ho estarà fent a sobre ara mateix al assabentar-se que en el primer “Article FLASH!!” contestarem a les seves preguntes. Voleu saber sobre quin joc parlarem? Doncs seguiu llegint, aixafa-tenalles!

 

Quina màgia en les seves paraules, quina delicadesa…

 

Us portem un article petit i contundent com la protagonista del joc del que parlarem, Magical Pop’n!!

 

  • ON VA SORTIR? Aquest joc va ser publicat únicament al Japó al març del 1995, com sempre! Va ser desenvolupat per Polestar Co., Ltd., distribuit per Pack-In-Video i és un joc d’un player exclusiu de la Super Nintendo (Super Famicom a Japó).

 

  • DE QUE VA? Doncs ens posarà a la pell d’una princesa que ha de recuperar una gemma màgica, robada pel rei Dimoni, si, el rei Dimoni, nom original de collons.

 

  • I QUÈ, ÉS BO, M’AGRADARÀ? Doncs si, sempre i quan t’agradin els jocs de plataformes/acció en scroll lateral. El joc consta de sis pantalles, on trobaràs diferents màgies/habilitats que t’ajudaran a aconseguir el teu objectiu (a menys que el teu objectiu sigui deixar el joc a mitges, que llavors amb apagar el pc/emulador ja tens prou), com ara uns míssils, un “carmel amb pal” que explota (no dic chupa chups per no fer publicitat i tal… però son uns chupa chups de tota la vida vaja), un raig de gel o una especie de fuet de coloraines (fuet del de Indiana Jones eh, no del de Casa Tarradellas) per penjar-te de certs llocs, etc.

 

 

  • I JA ESTÀ, POCA-SOLTA? No home no (puto Eustaqui!!), durant la teva aventura també et trobaràs objectes que incrementaran el número de vides (l’equivalent al bolet verd del Mario) o cors/pastissos xaxis que et restauraran la vida (l’equivalent al bolet vermell del Mario). Quantes cosetes que et trobaràs, eh Eustaqui?

 

 

  • ALGUNA MERDA MÉS A SABER?  Doncs bé, tot i que l’apartat música/Fx no es una meravella (tampoc es vomitiva, eh? És “del montón“) i que el joc de vegades està una mica “buit” (en moments puntuals trobarem a faltar més enemics) pel motiu que us parlo d’aquest joc es pel seu aspecte visual, tant simpàtic i japonès que us recordarà molt a l’aparença del Parodius, per exemple (al menys a mi), i només per això ja s’ha guanyat tot el meu respecte… per això i per ser un joc que en el seu moment no va sortir del país del sol naixent… us semblarà una merda de motiu, però a dia d’avui poder jugar a un joc que només va sortir al Japó…  es com una victòria moral, i em posa.

 

 

En fi amics i amigues, agrair a l’Eustaqui les seves paraules ja que gràcies a elles espero haver-vos fet 5 cèntims d’aquest (desconegut?) joc. Us deixo un gameplay per que el veieu, opineu, i gaudiu (si us agrada, clar, si no, teniu permís per posar-nos a parir tant a mi com al joc), i com diu l’Eustaqui amb molt d’amor al final del seu mail, que us fo## mal pari## fills de put###!!

 

One comment
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada